Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący dodatek do obiadu - lekka surówka z białej kapusty i marchewki.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 431
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1279
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 54
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 431
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1279
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 54
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę. Kapustę drobno szatkujemy. Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce. Natkę pietruszki szatkujemy. Wszystkie składniki przekładamy do miski i solimy. Odstawiamy na 15-20 minut, aby warzywa puściły wodę.
Do miseczki wlewamy sok z cytryny, olej, dodajemy cukier i przyprawy. Wszystko razem mieszamy.
Odlewamy wodę z warzyw, polewamy je sosem na bazie soku z cytryny i oleju. Składniki dokładnie mieszamy.