Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Wyjątkowa surówka do mięsa grillowanego i do obiadu .Zapraszam na filmik na Youtube /Mangiare u Ewki
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 175
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2843
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 175
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2843
Składniki
Ogórki, obrać i pokroić cienko w półplasterki, cebule pokroić w półksiężyce. Wszystko to rzucić do miski ,posolić i odstawić na 15 minut, aby ogórki puściły wodę i nasza cebula ciut zmiękła.
Po 15 minutach surówkę dobrze wypłukać na sitku pod bieżącą wodą. Wrzucić do miski ,dodać pokrojony koperek doprawić sosem winegret. Serwować z grillowanym mięsem.. Zapraszam na mój profil na inne sałatki na grilla oraz zapraszam na filmik na Youtube i do mojej kuchni włoskiej.