Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zielona sałata do obiadu jest idealnym rozwiązaniem, jeśli nie masz pomysłu na dodatki do tradycyjnego ciepłego posiłku. Dobrze też smakuje jako zdrowe i sycące śniadanie oraz kolacja.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 182
Polecam.
Odsłon: 863
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 157
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9271
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 182
Polecam.
Odsłon: 863
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 157
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9271
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, a potem obierz i podziel na ósemki. Rukolę i kiełki rzodkiewki umyj, a następnie osusz. Przełóż rukolę na półmisek. Posól i popieprz, najlepiej korzystając ze świeżo mielonych ziarenek.
Rzodkiewki umyj, odkrój końcówki i pokrój w plasterki. Dodaj wraz z jajkami do sałaty. Cebulę czerwoną posiekaj drobno, dodaj do miski.
Wszystkie składniki wymieszaj. Teraz zrób sos z oliwy z oliwek, octu winnego, wody, soli i pieprzu. Polej wszystkie składniki. Na wierzch przełóż kiełki rzodkiewki.