Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska nadająca się jako posiłek bez dodatków lub z sosem. Idealny chrupiący dodatek do zup kremów.
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 18
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 50
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23984
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 454
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 275
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 18
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 50
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23984
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 454
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 275
Składniki
Bagietkę pokroić w poprzek na grubość 2,5 cm. Rozłożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i z wierzchu skropić oliwą. Ser zetrzeć na tarce na małych oczkach i posypać z wierzchu. Doprawić do smaku, solą, suszonym tymiankiem i bazylią. Bagietki zapiec w 170 stopniach C przez 8-10 minut, aż staną się chrupiące.
Bagietki są gotowe;) Smacznego!