Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zwykle po całym dniu w pracy trzeba przygotować coś na ząb. Lodówka, szafki i coś się znalazło. Wyszło nieźle. Spróbujcie sami :)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 169
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 196
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 169
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 196
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Pozostawiamy do ostygnięcia. Szynkę kroimy w drobną kostkę tak samo ser feta. Warzywa konserwowe odcedzamy na sicie. Wszystkie składniki wrzucamy do miski. Dodajemy musztardę, majonez i jogurt. Doprawiamy solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy i gotowe. Szybko, prosto i smacznie.