Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i bardzo zdrowa sałatka o ciekawym smaku :)
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1551
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 64
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1551
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 64
Składniki
Roszponkę umyć,osuszyć. Owoc granatu umyć i obrać. Połowę pestek granatu wymieszać z cukrem,musztardą,sokiem z cytryny i oliwą i zmiksować na sos.
Roszponkę rozłożyć na talerzu,polać sosem z granatu,posypać pokruszoną fetą i resztą pestek granatu.Smacznego :)