Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna, przepyszna zupa o bogatym smaku.
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 18
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 53
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 24145
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 464
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 281
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 18
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 53
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 24145
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 464
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 281
Składniki
Paprykę osączyć z zalewy i zmiksować, nie musi być na gładko. Szynkę pokroić w cienkie słupki. Śmietanę dokładnie wymieszać z mąką. Paprykę przełożyć da saganka, dodać szynkę i zalać rosołem. Gotować 7 minut a potem doprawić chrzanem, sosem sojowym, gałką, solą i pieprzem. Do śmietany dolać trochę gorącej zupy, wymieszać, wlać do zupy i zagotować. Zupę posypać natką pietruszki i ew. paprykowymi pestkami słonecznika.