Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To taki rodzaj zapiekanki, gdy brakuje mi już pomysłu na obiad. Tworzę wtedy cokolwiek, np. takie COŚ ;)...
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 669
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 102
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2700
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 669
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 102
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2700
Składniki
Mięso umyć, pokroić i usmażyć z dodatkiem przypraw. Makron ugotować al dente i odcedzić. Mięso zmielić, dodać makaron, startą mozzarellę i groszek, wymieszać. Jaja wymieszać ze śmietaną. Naczynie żaroodporne wysmarować tłuszczem, przełożyć makaron z dodatkami i zalać śmietanowym sosem.
Piec w temp. 140 stopni przez ok. 30-35 min. Smacznego!