Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z marynacie czy posypani przyprawami niekoniecznie do mnie przemawia, dlatego staram się go urozmaicać na różne sposoby:). Dzisiejsza wersja to filet pieczony z pieczarkami. Wyszedł pyszny, nie suchy, naprawdę smaczny.
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 22
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 50
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1865
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 22
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 50
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1865
Składniki
Pieczarki ścieramy na dużych oczkach tarki, cebulę kroimy w kostkę. Podsmażamy na patelni wysmarowanej olejem, dusimy do wyparowania wody.
Filery posypujemy solą i przyprawami.
W naczyniu żaroodpornym układamy filety, wokół nich posmażone pieczarki. Pieczemy w temperaturze 200 stopni przez około 30 minut.