Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka i prosta w przygotowaniu pasta rybna na kanapki. Przygotowana z makreli w puszce w sosie pomidorowym z dodatkiem ogórka kiszonego, szczypiorki i serka śmietankowego
Kluski śląskie przeważnie robię z dziurką, a to dla tego aby6 w dziurce zatrz...
Odsłon: 205
Dzisiejsze rolady przygotowane z szynki wieprzowej, z wędzonym boczkiem, kieł...
Odsłon: 1953
Kluski śląskie przeważnie robię z dziurką, a to dla tego aby6 w dziurce zatrz...
Odsłon: 205
Dzisiejsze rolady przygotowane z szynki wieprzowej, z wędzonym boczkiem, kieł...
Odsłon: 1953
Składniki
Rybę rozdrobnić widelcem i przełożyć do miski. Dodać pokrojonego w kosteczkę ogórka, posiekany szczypiorek z cebulką i serek śmietankowy. Doprawić pieprzem i wymieszać. Gotowe. Smacznego!