Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i pożywna pasta na kanapki. Najlepiej smakuje podana z kromkami chleba opieczonymi w tosterze. Raz spróbujesz i przepadniesz, będziesz przygotowywał ją co najmniej raz w tygodniu.
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2633
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 317
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 142
Polecam.
Odsłon: 186
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 3221
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2633
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 317
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 142
Polecam.
Odsłon: 186
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 3221
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, obierz i pokrój w bardzo drobną kostkę.
Awokado umyj, obierz ze skórki i pozbądź się pestki. Przełóż do miski i rozdrobnij za pomocą widelca. Skrop sokiem z cytryny i dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek.
Do pasty z awokado wrzuć pokrojone jajka, dodaj sól, pieprz, odrobinę ostrej mielonej papryki i oliwę. Wszystko dokładnie wymieszaj.