Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i pyszne w przygotowaniu przekaski na imprezę
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Tortille smarujemy serkiem Almette. Następnie układamy liście sałaty, wędlinę, ogórek, paprykę, koperek lub szczypiorek. Ciasno zwijamy w rulon, zawijamy w folię spożywczą i wkładamy do lodówki na około 1 godzinę. Po tym czasie kroimy na mniejsze kawałki. Spinamy wykałaczką lub wiążemy szczypiorkiem. Smacznego.