Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki można polać polewą czekoladową albo posypać cukrem pudrem.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 173
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 123
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1055
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 513
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 47
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 173
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 123
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1055
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 513
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 47
Składniki
W misce wymieszać wszystkie składniki suche- mąkę, proszek do pieczenia, sodę, kakao i cukier.
W drugiej misce roztrzepać jajka, a następnie dodać olej, mleko. Banany i czekoladę pokroić w kostkę. Dodać do składników. Do miski ze składnikami mokrymi dodać składniki suche. Dobrze wymieszać.
Przelać do foremek. Piec ok 25 minut 180 stopni.
Przepis jest na 12 babeczek.