Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystałam duże ogórki które nie nadają się do kiszenia.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 668
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 101
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 668
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 101
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Składniki
Ogórki obieramy,szatkujemy na szatkownicy,cebulę obieramy i również szatkujemy,dajemy do miski,solimy wg uznania.Dodajemy cukier (około 3 łyżeczek), pieprz do smaku,ocet i koperek.Wszystko dokładnie wymieszać,pozostawić aby puściło sok.Słoiki dokładnie wymyć,osuszyć ,nakładać mizerię,zakręcić i pasteryzować około 15 minut.