Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowe rurki z łososiem w sosie śmietanowym z gorgonzolą , to szybkie danie w 15 minut dla osób ,które nie lubią długo stać w kuchni i gotować. Zapraszam , też do obejrzenia filmu pod przepisem.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 157
Polecam.
Odsłon: 827
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 93
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9220
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 157
Polecam.
Odsłon: 827
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 93
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9220
Składniki
Nastawić wodę na makaron w międzyczasie pokroić cebulę i zeszklić na patelni z dwiema łyżkami oleju.
Do cebuli dodać pokrojonego drobno łososia wędzonego , krótko podsmażyć ,od czasu do czasu mieszając.
Dodać śmietanę i doprowadzamy ,aż się podgrzeje-mieszamy następnie wrzucamy pokrojony w kostkę ser gorgonzola. Na małym ogniu mieszamy nasz sos ,aż ser się rozpuści.
Do gotowego sosu dodajemy poszatkowaną pietruszkę i wszystko to zamieszamy . Solimy i pieprzymy do smaku. Wyłączmy gaz pod patelnią.
Makaron( penne)ugotowany al dente łączymy z naszym sosem , mieszając dobrze ,aż się składniki połączą. Serwujemy posypany natką pietruszki. Zapraszam do obejrzenia filmu. Smacznego!