Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki makaron z warzywami idealny zarówno na danie główne jak i na kolację.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 313
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 84
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5090
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32686
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 355
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 257
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 313
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 84
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5090
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32686
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 355
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 257
Składniki
1. Ugotuj makaron ryżowy według instrukcji na opakowaniu. 2. Marchewkę i paprykę pokrój w słupki. 3. Warzywa podduś na patelni aż będą miękkie 4. Makaron wymieszaj z warzywami dopraw mieloną papryką i solą. Dodaj pokrojone w kostkę tofu (naturalne lub wędzone). 5. Gotowe danie przełóż na talerz, posyp czarnuszką, dodaj natkę pietruszki. 6. Skrop danie oliwą.