Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis i smaczne jogurtowe lody idealne kiedy za oknem słońce.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 28
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 100
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 28
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 100
Składniki
Do wysokiego naczynia wlewamy serek, śmietankę. Dodajemy oba cukry. Miksujemy ok 7 min tak aby wszystkie składniki się ze sobą połączyły. Po tym czasie przelewamy masę do foremek lodowych. Wstawiamy do zamrażalnika na 5-6h. Jeśli lody po wyjęciu z zamrażalnika nie chcą od razu wyjść z foremek (wszystko zależy od tego jakie foremki mamy) można ich dno delikatnie przelać ciepłą wodą i delikatnie wyjąć.