Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne szybkie ciasto czekoladowe z wykorzystaniem sezonowych owoców, czyli śliwek.
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1358
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 342
To świetny pomysł na rodzinny obiad w greckim stylu. Ta prosta w przygotowan...
Odsłon: 177
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 64
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1358
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 342
To świetny pomysł na rodzinny obiad w greckim stylu. Ta prosta w przygotowan...
Odsłon: 177
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 64
Składniki
Składniki suche i składniki mokre mieszamy w osobnych miskach. Śliwki przekrawamy na pół, usuwamy pestki.
Składniki mokre przelewamy do suchych, mieszamy tylko do połączenia składników. Ciasto przekładamy na blaszkę (30x25cm) wyłożoną papierem do pieczenia. Na wierzch układamy śliwki skórką do dołu.
Pieczemy w 180 stopniach przez około 1 godzinę.