Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bok choy, czyli kapusta chińska, jest coraz popularniejsza w Polsce, służy głównie jako składnik gęstych azjatyckich bulionów, dziś występuje w roli głównej, jako przystawka.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 175
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 127
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1057
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 514
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 53
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 175
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 127
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1057
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 514
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 53
Składniki
Na patelni rozgrzać olej, podsmażyć przez minutę czosnek, imbir i chili.
Dodać kapustę, sos rybny, sos sojowy i wodę, dusić na mniejszym ogniu 5-7 minut.
Zdjąć z ognia, od razu podawać.