Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis J. Oliviera. Tylko 5 składników.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 63
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 797
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 63
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 797
Składniki
Na lekko rozgrzaną patelnię wlałem część oliwy ze słoika. Na to wrzuciłem osączone kapary, aby się otworzyły i oddały aromat. Wyjąłem je z patelni na inne naczynie. Na tę samą patelnię dodałem pokrojone pomidorki, Świeże listki oregano i pokruszone cząstki tuńczyka uzupełnią to danie. Makaron po ugotowaniu połączyłem z pozostałymi składnikami. Wystarczy dosmaczyłem solą i pieprzem.