Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nie przepadam za mięsem z królika, ale tak przyrządzone smakuje naprawdę dobrze
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 54
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 122
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 42
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 54
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 122
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 42
Składniki
1. nogi można przekroić na 2 części, warzywa obrać i pokroić, mięso posolić, polać sosem sojowym, obłożyć warzywami, wstawić na noc do lodówki, 2. rozgrzać olej, z mięsa usunąć warzywa, obsmażyć na rumiano, przełożyć do garnka, podlać wodą, dodać rozmaryn i tymianek, dusić ok 60 min, po tym czasie dodać warzywa, dusić do miękkości, w razie potrzeby dolać wody, jak mięso będzie prawie miękkie należy odparować płyn, zestaw warzyw może być oczywiście różny, ja wybrałam te, które najlepiej lubię, smacznego