Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowite mięsne roladki,które podaję na obiad np. z puree ziemniaczanym
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 93
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 93
Składniki
1. Kotlety umyć,osuszyć i cienko rozbić, oprószyć z obu stron solą i pieprzem. 2. Warzywa oczyścić.Cebulę posiekać zeszklić na maśle. 3. Cukinię,marchewkę,pietruszkę i paprykę oczyścić,paprykę pokroić w małe kawałki a pozostałe warzywa zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Dodać do cebuli i lekko poddusić. Doprawić do smaku przyprawami. 4. Na plastry schabu położyć po plasterku sera i po porcji farszu, zwijać w roladki i spiąć wykałaczką.Na patelni rozgrzać olej, smażyć na nim roladki przez ok. 5 minut z wszystkich stron. 5. Przełożyć do garnka,podlać bulionem,dodać pozostały farsz. Dusić na niewielkim ogniu, aż roladki będą miękkie.