Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Awokado smakuje doskonale nie tylko na tostach czy kanapkach. Można podać je również w sałatce. Świetnie komponuje się oczywiście z jajkiem oraz rybą, w tym przypadku tuńczykiem. Nie zapomnij dodać do niej sporej ilości cytryny, która świetnie podbije wszystkie smaki.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 45
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 63
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 679
Szybka i smaczna
Odsłon: 11243
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 295
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 45
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 63
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 679
Szybka i smaczna
Odsłon: 11243
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 295
Składniki
Zacznij od ugotowania jajek na twardo, kiedy wystygną obierz je i podziel na ćwiartki. Ogórki obierz, awokado wydrąż, a następnie wszystko pokrój w plasterki. Tuńczyka odsącz z zalewy i rozdrobnij.
Do dużej miski dodaj mix sałat, kawałki tuńczyka, ćwiartki jajka, ogórka oraz posiekany koperek. Wlej oliwę z oliwek i sok z cytryny. Dopraw solą i pieprzem do smaku.