Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak przygotować domowy majonez bez użycia jajek? Mamy dla Was świetny przepis. Tylko 5 składników i 3 minuty roboty! Doskonale sprawdzi się jako dodatek do kanapek i sałatek. Zdecydowanie smaczniejszy i zdrowszy od sklepowych odpowiedników.
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 819
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 164
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 819
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 164
Składniki
Do wysokiego wąskiego naczynia wlej mleko i olej. Składniki miksuj blenderem ręcznym do momentu, aż masa zacznie gęstnieć. Następnie dodaj musztardę, sok z cytryny, cukier, sól i pieprz. Ponownie uruchom blender. Zmiksuj składniki do połączenia. Domowy majonez bez jajek jest gotowy do jedzenia!