Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi pasztety zwłaszcza swojskie nie te kupne ? jeśli są tacy zapraszam na blog gdzie już na was czeka szczegółowy opis oraz zdjęcia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1065
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 139
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1065
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 139
Składniki
Wszystkie mięso z rosołu i warzywa zmielić maszynką o drobnym sitku, dodać przyprawy oraz jajko i bułkę i wymasować na jednolitą masę
Przygotowaną masę przełożyć do formy 35/12 natłuszczonej olejem wyrównując wierzch, wstawić do nagrzanego piekarnika ustawionego na 220 stopni i piec godzinę i 15 minut. Wyjąć upieczony i ostudzić po ostudzeniu wstawić do lodówki aby stężał
Swojski pasztet idealnie nadaje się na kanapki