Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już same są smaczne i sycące, a z dodatkiem warzyw to właściwie cały obiad. Polecam.
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1052
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 108
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1052
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 108
Składniki
Ciecierzycę namoczyć na noc. Następnego dnia ugotować w nowej wodzie. Następnie wodę odlać i zblendować. Cebulę drobno pokroić. Poddusić ją na oleju ze startym czosnkiem i rozmrożonym szpinakiem. Zawartość patelni dać do naczynia ze zblendowaną ciecierzycą. Wbić jajko. Dodać przyprawy. Wyrobić całą masę. Uformować kotleciki. Nie trzeba dodawać bułki tartej - kotleciki świetnie się kleją. Smażyć na oleju z dwóch stron.