Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki z serka naturalnego typu Bieluch wychodzą puszyste i lekkie. Można do nich dodać dowolne owoce lub kawałki gorzkiej czekolady. Z powodzeniem możesz zaserwować je na śniadanie lub słodką przekąskę.
Polecam.
Odsłon: 704
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36168
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 216
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 366
Polecam.
Odsłon: 704
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36168
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 216
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 366
Składniki
Jajko połącz z serkiem i syropem klonowym. Dokładnie wymieszaj. Następnie wsyp mąkę wraz z proszkiem do pieczenia oraz cynamon, ponownie zmieszaj wszystkie składniki.
Na patelni rozgrzej oliwę. Za pomocą łyżki wykładaj ciasto i smaż do zarumienienia z obydwu stron.
Placuszki podawaj z owocami, polane syropem klonowym lub posypane cukrem pudrem.