Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała, szybka i zdrowa przekąska.
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4802
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 942
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 230
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4802
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 942
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 230
Składniki
Wykonanie: Tortillę posmarować humusem, posypać sałatą ( najlepiej użyć mix sałat z marchewką). Następnie ułożyć cienko pokrojoną w plasterki rzodkiewkę i cienkie paski papryki. Jeden brzeg tortilli zostawić wolny na około 3 cm bo wtedy jak zwiniemy lepiej się sklei. Gotową tortillę pokroić na 2 cm kawałki i podawać na zimno jako przekąskę.