Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny pomysł na obiad. Kurczak zapiekłam w marynacie z jogurtem greckim. Wyszedł mięciutki i soczysty.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 769
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1815
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 290
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 769
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1815
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 290
Składniki
Pieczarki oraz cebulę kroję i podsmażam na oleju. Filety z kurczaka kroję w plastry i ubijam. Przyprawiam sól, pieprz, papryka słodka. ser ścieram na tarce a ser feta kruszę. Wszystkie składniki na marynatę mieszam. Mięso faszeruję pieczarkami, serem i szczelnie zamykam w kieszonkę. Obtaczam w marynacie. Piekarnik nagrzewam na 220 stopni i układam w naczyniu mięso. piekę ok. 45 minut.