Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowita pasta do pieczywa
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 96
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 157
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 330
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 47
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 60
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 96
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 157
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 330
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 47
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 60
Składniki
Odsączyć fasolę z puszki, pozostawić 1/4 szklanki zalewy. Posiekać cebulkę szalotkę (jest delikatniejsza, może być również zwykła cebula) , zeszklić na oleju, pod koniec dodać majeranek i jeszcze minutę smażyć (majeranek będzie bardziej aromatyczny).
Do blendera dodać fasolę, cebulkę z majerankiem, sól, pieprz. Zblendować na gładko. Jeżeli pasta jest bardzo sucha, dodać trochę zalewy z fasoli.
Podawać z pieczywem mieszanym, żytnim lub razowym. Gotuję 500 g fasoli i mrożę w małych porcjach. Smacznego!