Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i łatwa w przygotowaniu surówka z sałaty lodowej z dodatkiem ogórka, pomidora, papryki i marchewki. Idealna do dań mięsnych i rybnych.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 34
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 21
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 225
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 34
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 21
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 225
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Składniki
Liście sałaty lodowej poszarp lub pokrój w paski. Marchewkę obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Ogórka ,pomidora i paprykę, opłukaj, osusz i pokrój dowolnie w kostkę lub paski. Wszystko dokładnie wymieszaj. Koperek posiekaj.
Składniki na sos połącz ze sobą dodaj sól, pieprz do smaku, dodaj do warzyw. Wszystkie składniki połącz ze sobą, wymieszaj, dodaj koperek. Smacznego.