Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne zapiekane bułeczki z farszem z jajek, kiełbaski, szczypiorku oraz sera.
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 67
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 146
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 586
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 198
Polecam.
Odsłon: 930
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 67
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 146
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 586
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 198
Polecam.
Odsłon: 930
Składniki
Z bułeczek wycinany środek następnie wygrzebujemy wnętrze tworząc tzw. łódeczki. Szczypiorek oraz kiełbaskę kroimy w kostkę.
Do miski dodajemy jajka, szczypiorek, kiełbaskę oraz sól, pieprz i paprykę na samym końcu starty ser żółty. Wszystko razem mieszamy.
Do każdej bułeczki wkładamy przygotowany farsz pieczemy w temperaturze 180 stopni ok. 15 minut.