Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...ale pyszny.
Odsłon: 759
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 105
Polecam.
Odsłon: 653
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 393
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 207
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5162
...ale pyszny.
Odsłon: 759
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 105
Polecam.
Odsłon: 653
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 393
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 207
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5162
Składniki
Paprykę włóż do piekarnika 200°C na około 25 minut. Wyjmij, zawiń w ściereczkę. Z przestudzonej papryki zdejmij skórkę. Miąższ pokrój w paski. Pomidory i ogórek pokrój w kostkę. Osączone z zalewy oliwki pokrój na połówki. 2. Kuskus zalej posoloną wrzącą wodą tak, aby woda sięgała 2 cm ponad powierzchnię kaszy. Przykryj i odstaw na 5 minut. Kiedy kasza napęcznieje i przestygnie, połącz ją z przygotowanymi warzywami i natką. 3. Czosnek obierz, przeciśnij przez praskę. Utrzyj z sokiem z cytryny, odrobiną soli i pieprzu oraz z olejem. Sosem zalej sałatkę, wymieszaj. Odstaw na 15 min, aby się przegryzła.