Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Foremki zrobiłam aby powstał w nich przepyszny deserek. Wyszedł smakowity i pyszny , wnuki bardzo zadowolone i ucieszone.
papilotki na babeczki, ręcznik, garnek do kąpieli wodnej dla czekolady
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 220
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 57
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3309
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 220
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 57
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3309
Składniki
Przygotować kąpiel wodną dla czekolady, po całkowitym rozpuszczeniu czekolady garnek owijamy grubszym ręcznikiem aby czekolada za szybko nam nie stygła. Po lekkim wystudzeniu czekolady, papierowe papilotki na babeczki smarujemy pędzelkiem zamaczanym w rozpuszczonej czekoladzie, wkładamy do lodówki aż czekolada stwardnieje, czynność powtarzamy, ponownie wkładamy na całą noc do lodówki. Następnego dnia wolniutko, delikatnie ściągamy z czekolady papierowe papilotki. Foremki gotowe.