Ciasta na Wielkanoc

Wyniki wyszukiwania dla tatar

(90)

Artykuły tatar

Wszystkie

Wideo Wegetariański tatar

Jeśli masz ochotę na pyszną przekąskę lub chcesz zaproponować gościom ciekawą przystawkę, to zachęcamy do podania właśnie tego dania. Lekki tatar w...

11
Wideo Tatar wołowy z piklami

Tatar wołowy to jedna z najpopularniejszych przystawek, lubiana w szczególności przez mięsożerców. Najważniejsze jest oczywiście dobrej jakości mię...

0
Informacje Tatar ze śledzia norweskiego z jabłkiem

Dla osób odchudzających się dobrą wiadomością będzie to, że śledzie są mało kaloryczne, ponadto poprzez dużą zawartość potasu ułatwiają usuwanie na...

4
Wideo Cytrynowy tatar z łososia na pumperniklu

Tatar z łososia podawany na ciemnym pieczywie to doskonały pomysł na zdrowy posiłek. Świetnie sprawdzi się zarówno na śniadanie, lekki lunch, jak i...

1
Wideo Cytrynowy tatar z łososia na pumperniklu

Wystarczy zaledwie kilka składników, by przygotować pyszną przystawkę dla gości. Jeśli przepadają za łososiem, z pewnością przypadnie im do gustu t...

0
Informacje Sprawdź, jak zrobić doskonały tatar wołowy!

Tatar, czyli befsztyk tatarski to potrawa znana w polskiej kuchni od wieków. Podawany jest na różne sposoby i w wielu wariacjach. W restauracjach m...

1
Wideo Tatar z pstrąga i awokado. To połączenie zachwyca

Choć na pierwszy rzut oka pstrąg i awokado to dość nietypowe połączenie, zapewniamy, że w tatarze pasują do siebie idealnie! Wypróbuj prosty przepi...

5
Informacje Na co zwracać uwagę, robiąc tatara i z czego można go przyrządzić?

Tatar, zwany również befsztykiem tatarskim, to przysmak, który zazwyczaj serwowany jest w formie przystawki. Niegdyś jego kluczowym składnikiem był...

11
Informacje Przystawki na sylwestra ze śledziem w roli głównej. Jak zrobić tatar ze śledzia?

Śledź to niekwestionowany król polskich przyjęć w rodzinnym gronie. Może być podawany w rozmaitych formach, świetnie smakuje zarówno na kwaśno, sło...

14
Informacje Befsztyk tatarski: jak przygotować ulubioną przekąskę Magdy Gessler?

Tatar, zwany również befsztykiem tatarskim, jest jedną z najpopularniejszych przystawek kuchni polskiej. Danie oparte na surowym mięsie ma tyle sam...

3
Informacje Sześć potraw, które powinien umieć zrobić każdy facet

Gotujący mężczyzna to ideał. Jego kulinarny repertuar nie musi być bardzo szeroki. Wystarczy, że będzie składać się ze smacznych i sprawdzonych prz...

9
Informacje 10 zaskakujących pomysłów na śledzie

Polacy bardzo chętnie jedzą śledzie, jednak dosyć często traktujemy jest po macoszemu i podajemy jedynie w nudnych i przewidywalnych kombinacjach....

84
Informacje Restaurant Week w krakowskiej restauracji Pod Katarynką

W ramach jubileuszowego wydania Restaurant Week, który trwa od 20 do 31 października, wybraliśmy się do krakowskiej restauracji Pod Katarynką. Zoba...

1
Informacje Co zrobić z żółtek?

Marnowanie jedzenia to ogromny problem naszego społeczeństwa. Kupujemy zbyt dużo, a następnie nie zjadamy produktów bądź wykorzystujemy wyłącznie j...

8
Informacje Siedem pomysłów na wykorzystanie awokado

Awokado to kulinarny hit ostatnich miesięcy. W jaki sposób je wykorzystać, aby przygotować smaczny posiłek?

9
Informacje GIS ostrzega! Wykryto bakterie Salmonelli w partii popularnego produktu

W partii tatara wołowego, który trafił na półki jednego z popularnych supermarketów wykryto obecność pałeczek Salmonella spp. Podjęto działanie maj...

5
Książki Ryby

Kolejna książka z bestsellerowej serii "Podstawy gotowania"!Przeczytaj, jeśli zastanawiasz się, jak poznać, czy ryba jest świeża, jakie gatunki będ...

8
Informacje Szybkie i smaczne desery na majówkę

Chcesz zaskoczyć bliskich ciekawym deserem, ale nie masz ochoty spędzać w kuchni długich godzin? Skorzystaj ze sprawdzonych przepisów naszych użytk...

17
Informacje Jak najlepiej przyrządzić wołowinę?

<b>Wołowina w odczuciu wielu ludzi może się wydawać trudna do przyrządzenia, ponieważ po ugotowaniu okazuje się twarda i niezbyt smaczna. Można uni...

43
Informacje Czy zjadłbyś konia?

Konina budzi ogromne kontrowersje, zwłaszcza w ostatnich dniach. Nagłówki gazet alarmują o kolejnej aferze mięsnej, a producenci gęsto się tłumaczą...

4
Informacje Jak gotować wołowinę?

Wołowina w odczuciu wielu ludzi może się wydawać trudna do przyrządzenia, ponieważ po ugotowaniu okazuje się twarda i niezbyt smaczna. Można unikną...

33
Informacje Nowoczesna kuchnia, czyli za czym szaleją Polacy?

W kwestii smaku ambitni i utalentowani kucharze z Radisson Blu Hotel Kraków nie idą na ustępstwa - doceniają smak tradycyjnych polskich potraw ale...

0
1 2 3 4
z
5