Ciasta na Wielkanoc

Wyniki wyszukiwania dla jak smażyć mrożonego łososia

(624)

Artykuły jak smażyć mrożonego łososia

Wszystkie

Wideo Szaszłyki z łososia i ananasa

Szaszłyki na pewno kojarzą się z mięsem opiekanym na grillu. Dzisiaj podsuwamy nieco inną propozycję - na szaszłyki rybne! Idealne na jarski obiad,...

2
Informacje Jak kupić zdrowego łososia?

Łosoś to bardzo smaczna ryba, jednak w ostatnim czasie zaczął wywoływać wiele kontrowersji. Wiele osób zwraca uwagę, że mięso tej ryby może być ska...

22
Informacje Jak zdrowo smażyć?

Uwielbiasz smażone dania, ale martwisz się, że są zbyt tłuste i niezdrowe? Nie musisz z nich rezygnować, tylko przygotowuj je tak, by nie traciły c...

33
Wideo Cytrynowy tatar z łososia na pumperniklu

Tatar z łososia podawany na ciemnym pieczywie to doskonały pomysł na zdrowy posiłek. Świetnie sprawdzi się zarówno na śniadanie, lekki lunch, jak i...

1
Wideo Cytrynowy tatar z łososia na pumperniklu

Wystarczy zaledwie kilka składników, by przygotować pyszną przystawkę dla gości. Jeśli przepadają za łososiem, z pewnością przypadnie im do gustu t...

0
Informacje Na jakim tłuszczu smażyć pączki?

Przygotowania do tłustego czwartku trwają w najlepsze. Wiele gospodyń już od kilku dni gromadzi przepisy, zastanawiając się, jakimi słodkościami ur...

4
Informacje Jak smażyć pączki, żeby nie były surowe w środku i się nie przypalały?

W tłusty czwartek niemal każdy marzy o idealnym pączku, czyli mięciutkim wewnątrz i zarumienionym z zewnątrz. Cała tajemnica kryje się w sprawdzony...

8
Informacje Na czym smażyć faworki? Będą smaczne i chrupiące!

Faworki to jeden z ulubionych, karnawałowych przysmaków, które przyrządzane są również z okazji tłustego czwartku. Pomimo tego, że przepis na chrus...

10
Informacje Jak smażyć wołowe steki? Poradnik dla początkujących

Nie tylko Amerykanie uwielbiają wołowe steki. Polacy coraz częściej przekonują się do tej potrawy, ale wciąż nie do końca wiedzą, jak przyrządzić t...

22
Informacje Na czym smażyć pączki? Nie każdy olej się do tego nadaje

Do przygotowania pączków oprócz ciasta drożdżowego z mąki pszennej oraz nadzienia niezbędny jest tłuszcz. Tu pojawia się pytanie, na czym smażyć pą...

6
Informacje Masło, olej, margaryna: Na czym najlepiej smażyć?

Masło, margaryna, a może oliwa z oliwek? Niestety, bardzo często wybieramy nieodpowiednie produkty, które są zdrowe, ale tylko wtedy, kiedy serwuje...

56
Ewa gotuje Ewa gotuje: Zupa z łososia i pstrąga, zapiekanka z kurczakiem i deser jabłkowy

W sobotę 6 marca o godzinie 10:10 w Polsacie Ewa Wachowicz rozpocznie nowy sezon „Ewa gotuje” i pożegna zimę w skandynawskim stylu! W programie pod...

4
Informacje Jak smażyć rybę? Praktyczny poradnik panierowania i smażenia ryb

Co zrobić dzisiaj na obiad? A może by tak… smażoną rybę? To przecież pyszny i zdrowy posiłek, do którego z łatwością dobierzecie także zdrowe dodat...

69
Informacje Na jakim tłuszczu najlepiej smażyć karpia? Nigdy ci się nie spali

Chociaż w każdym polskim domu potrawy, które lądują na wigilijnym stole są nieco inne, niemal, na każdym z nich musi znaleźć się karp. Jedno kręcą...

16
Informacje Na jakim tłuszczu smażyć kotlety? Mielone będą soczyste i pulchne

Kotlety mielone to klasyka polskiej kuchni. Mimo że goszczą na stołach większości z nas, często nie udaje się przygotować ich idealnie. Z tego arty...

30
Informacje Chudsza, smaczniejsza od łososia, z mnóstwem kwasów omega-3. To najmniej zanieczyszczona ryba

W zdrowej diecie nie może zabraknąć ryb, są nie tylko świetnym źródłem białka, ale i dobroczynnych kwasów omega-3. Niestety, wiele osób rezygnuje z...

23
Informacje Jak smażyć faworki? Oto 10 przepisów, dzięki którym wyjdą idealne

Faworki, to obok pączków najpopularniejszy przysmak, którym zajadamy się w tłusty czwartek. Chrusty przybyły do nas z Litwy, przygotowuje się je ta...

63
Informacje „Królewska ryba" - przebogata w witaminy i kwasy omega-3. Ma mało ości i jest lepsza od łososia

Jesiotr nie występuje naturalnie w wodach polskich, przez co nie jest tak popularny w naszym kraju. Ryba ta jest bardzo zdrowa, a przyrządzenie jej...

8
Informacje Przestań smażyć ryby na tym oleju. Tracą wszystkie wartości i stają się niezdrowe

Jeśli w twojej kuchni często goszczą ryby, z pewnością zdarzyło ci się podać je w wersji smażonej. Okazuje się, że to, na czym smażymy ma ogromne z...

13
Informacje Pieczarki duszą się na patelni zamiast smażyć? Prosty trik, a będą złociste i chrupiące

Smażenie pieczarek to jedna z najczęstszych czynności, jakie wykonuje się w kuchni. Pasują do zup kremów, dań głównych, sosów do mięs czy wytrawnyc...

76
Informacje Bez ości i mulistego smaku, za to z chrupiącą skórką. Jak smażyć karpia, żeby wyszedł idealnie?

To najpopularniejsza ryba wigilijna w Polsce. Jak smażyć karpia w panierce, a jak bez? Co zrobić, aby smakował wszystkim domownikom, a nie odstrasz...

67
1 2 3 4 5
. . .
z
29