Wyniki wyszukiwania dla agar agar d��em

(535)

Artykuły agar agar d��em

Wszystkie

Informacje Kolorowa trasa Małgosi

Małgosia postanowiła nasączyć biszkopt herbatą i rumem, a konfiturę przygotować z agrestu. To słodko-kwaśne połączenie jest na medal!

0
Informacje Gruszkowa fantazja w szkle Jacka - przepis z "Bake off - Ale Ciacho!"

Deser idealny dla osób lubiących korzenne przyprawy. Krem z piernika w połączeniu z chrupiącą kruszonką i karmelizowany chipsami z gruszek zasmakuj...

0
Informacje Nie tylko zimne nóżki, czyli kilka słów o żelatynie

Co ma wspólnego choroba szalonych krów z galaretką? Jak wykorzystuje się żelatynę w farmacji i kosmetyce? W jaki sposób zrobić galaretkę z kiwi? Od...

28
Informacje Czekoladowa pychota - przepisy z "Bake Off Junior"

Gosia Kosior połączyła biszkopt i brownie. Musimy przyznać, że pomysł jest znakomity, a wykonanie jeszcze lepsze!

7
Informacje Bufetowa Pawlowa - przepis z "Bake Off - Ale Ciacho!"

Krzysztof Ilnicki postawił przed uczestnikami programu nie lada wyzwanie. Poprosił ich o przygotowanie mini bez, które doskonale sprawdzą się jako...

24
Informacje Zaczarowane drinki

Tom Cruise w kultowym filmie "Cocktail" zachwycał nas nie tylko swoimi umiejętnościami aktorskimi, ale także tym, że w bardzo spektakularny sposób...

13
Informacje Tort dla najbliższych Danusi - przepis z "Bake Off - Ale Ciacho!"

Danusia przygotowała dla swoich najbliższych tort stworzony z jogurtowych blatów, przekładanych kremem budyniowym i nadzieniem z jabłek. Wszystko o...

6
Informacje Niezwykłe śniadanie Gosi

Sałatka, jajko pieczone z awokado, szparagi zawijane w szynkę parmeńską, a do tego cytrynowe babeczki, słodkie bułeczki i napój, który dodaje mocy!...

2
Informacje Dwuwarstwowy tort czekoladowy Danusi - przepis z "Bake Off - Ale Ciacho!"

Danusia jak zwykle zaskakuje pomysłami. Tym razem przygotowała dwuwarstwowy tort czekoladowy. Biszkopty nasączone ponczem i przekładane konfiturą m...

8
Informacje Jakie składniki powinien mieć dobry majonez? Czy warto jeść majonez i czy kupować wersję „light”?

Majonez często gości na naszych stołach, szczególnie teraz - w okresie wielkanocnym. Często powiela się o nim opinie, wskazujące na to, że jest on...

6
Informacje Kulinarni alchemicy

"Idealny klient nie przychodzi do El Bulli, po to żeby jeść, ale po to żeby doświadczyć czegoś niezwykłego". Tak o swojej restauracji mówi jeden z...

1
Książki Jaglany detoks - kolejny krok

Jaglany Detoks Marka Zaremby w przeciągu kilku dni stał się bestsellerem wśród tysięcy osób, które zmieniły nie tylko swój sposób odżywania, ale i...

2
Informacje Ciasta, desery i inne słodkości bez wyrzutów sumienia

Niskokaloryczne desery i ciasta o tej porze roku są niezwykle łatwe w przygotowaniu. Wystarczą sezonowe owoce i kilka dodatków, by przygotować coś...

0
Informacje Tajemnica produkcji żelków

Czy biorąc do ręki torebkę żelków zastanawiacie się, skąd się wzięły w niej te wszystkie pyszności? Jeśli tak, to zdradzimy Wam tajemnicę produkcji...

0
Informacje Słodko i zielono! Zobacz nasze przepisy na roślinne ciasta!

Znudziły Ci się już tradycyjne przepisy i szukasz czegoś nowego? Najwyższa pora, żeby sięgnąć po roślinne słodkości! Taki deser to nie tylko pyszny...

0
Informacje Jak najlepiej zagęścić dżem? Te produkty sprawią, że będzie miał perfekcyjną konsystencję

Kiedy na ryneczkach i targach pojawiają się sezonowe owoce, każda prawdziwa gospodyni przygotowuje się do zrobienia przetworów na zimę. Oczywiście...

4
Informacje Letnie dania w 30 minut

Latem większość z nas nie ma ochoty na wielogodzinne gotowanie i ciężkostrawne posiłki. Dietetyk podpowiada jak w kilkanaście minut przygotować pys...

1
Informacje Galaretki inne niż wszystkie – 5 inspiracji na deser

Kolorowe galaretki dekorują desery, ciasta oraz pucharki z lodami. W okresie wakacyjnym warto mieć w szafce kilka saszetek tego proszku, ponieważ z...

0
Informacje Owocowe przysmaki na zimę

Słodkie przetwory przyrządzamy wówczas, kiedy w sklepach półki pełne są świeżych i pachnących owoców. Chcąc utrwalić smak lata, decydujemy się zam...

26
Informacje Niezwykły prebiotyk i pogromca wysokiego cukru. Jak wykorzystać inulinę w kuchni?

Inulina to prebiotyk, który stał się w ostatnim czasie bardzo popularny w dietetyce. To środek dodawany do suplementów, polecany cukrzykom, odchudz...

75
Informacje Krem do tortu z bitej śmietany i masła. Stara receptura, która mnie jeszcze nigdy nie zawiodła

Krem do tortu z bitej śmietany i masła to subtelne i puszyste połączenie, które doda niezwykłego smaku i elegancji każdemu deserowi. Ten klasyczny...

20
1 2 3 4 5
. . .
z
25