Wyniki wyszukiwania dla Pasta z bobu z czosnkiem i listkami mięty – najlepsza!
Artykuły Pasta z bobu z czosnkiem i listkami mięty – najlepsza!
Wszystkie
Szukasz inspiracji na pyszną i sycącą przekąskę? Polecamy sprawdzony przepis na pastę z pieczonego czosnku. Jesienią i zimą świetnie wzmocni odporn...
Pasta z pieczonego czosnku świetnie sprawdzi się do podpieczonego pieczywa. Warto zrobić ją w okresie jesienno-zimowym, czosnek ma wartości antybak...
Pasta z pieczonego czosnku z dodatkiem pestek słonecznika to idealne smarowidło na chrupiącą grzankę. Dużo smaków, a mało wysiłku przy tworzeniu pr...
Rośliny strączkowe jadamy najchętniej w zimie. Groch czy fasola to idealne propozycje, gdy za oknami trzaska mróz. Jest jednak pewien zielony wyjąt...
Trwa sezon na bób, więc trzeba wykorzystać moment, gdy smakuje najlepiej. Co przyrządzić? Wypróbuj prosty przepis na pyszne ravioli z bobem i urząd...
Sok z mięty świetnie sprawdza się jako dodatek do wody, herbaty lub drinków. Niesamowicie orzeźwia i gasi pragnienie. Poza walorami smakowymi posia...
Sezon na bób można uznać za rozpoczęty. Będzie pysznym sposobem na urozmaicenie sałatek, makaronów oraz zup. Świetnie smakuje również solo, gotowan...
Sezon na bób trwa niezbyt długo, więc trzeba go odpowiednio wykorzystać. Co robisz ze skórkami po zjedzeniu warzywa? Jeśli wyrzucasz, to mamy dla c...
Tak przygotowany bób to prawdziwy rarytas. Wystarczy kilka minut roboty, a efekt zachwyca.
Lato to czas, kiedy do woli możemy zajadać się bobem. Doskonale smakuje podany w towarzystwie młodych ziemniaków, dorzucony do zupy czy sałatki. Wa...
Jeśli chcesz, aby twoje dania czy napoje były niezwykle świeże i orzeźwiające, wystarczy dodać do nich kilka listków świeżej mięty. Możesz także zr...
Tegoroczny sezon grzybowy, z pewnością zaliczyć można do udanych. W lasach w całej Polsce nie brakowało dorodnych okazów. Po owocnym grzybobraniu p...
Wystarczy tylko łyżeczka, żeby odmienić smak potrawy na lepszy. Co to jest pasta miso? To przysmak kuchni azjatyckiej, który coraz częściej używany...
Aby wykorzystać w pełni sezon na bób, warto przygotować pyszne i szybkie pierogi. Gwarantujemy, że ten przepis przypadnie wam do gustu.
Oto przepis na ekspresową, letnią sałatkę, która wręcz idealnie sprawdzi się w roli lekkiego obiadu lub dodatku do dań z grilla
Kanapki można przygotować na wiele pysznych sposobów. Jeżeli chcesz je nieco urozmaicić, możesz postawić na szybkie, domowe pasty kanapkowe. Nie ty...
Awokado to cenne źródło zdrowych tłuszczów i białek. Gdy połączysz je z jajkami, stworzysz aromatyczną, kremową pastę. Ta świetnie sprawdzi się na...
Szukasz pomysłu na pyszne smarowidło, które sprawdziłoby się zarówno na śniadanie, jak i na kolację? Rybna pasta z dodatkiem warzyw będzie idealnym...
Starożytni Egipcjanie wierzyli, że dodaje odwagi. W średniowieczu noszono go jako amulet. Jako jego ojczyznę wskazuje się Azję, lecz aktualnie stan...
Kilka podstawowych produktów, jak ziemniaki, por czy bób, połącz w pyszną i lekką zupę koperkową. To idealna propozycja na lato, gdy na zewnątrz pa...
Czosnek niedźwiedzi z roku na rok zyskuje w naszym kraju coraz większą popularność. Te aromatyczne liście są nie tylko bardzo smaczne, ale również...
W tym roku, nieco wcześniej niż zwykle, na straganach zaczął pojawiać się wyjątkowo aromatyczny czosnek niedźwiedzi. Jak go wykorzystać i co smaczn...