Wyniki wyszukiwania dla Cukinia faszerowana pęczakiem, warzywami i serem mozzarella
Artykuły Cukinia faszerowana pęczakiem, warzywami i serem mozzarella
Wszystkie
Cukinia sprawdza się w kuchni idealnie, bo może być składnikiem wielu świetnych dań. Tym razem proponujemy faszerowaną cukinię z kuskusem i pomidor...
Gdy nadchodzi jesień, nabieramy ochoty na sycące i rozgrzewające dania. W tym wypadku nic nie sprawdzi się tak dobrze, jak sezonowe, faszerowane wa...
Faszerowane warzywa to jeden z najlepszych pomysłów na szybki, letni obiad dla całej rodziny. Sprawdzą się doskonale, gdy nie masz ochoty na spędza...
Nie masz pomysłu na obiad? Przygotuj lekkie i pyszne danie, czyli faszerowane bataty z kuskusem. Dodaj do nich pomidory, cukinię i paprykę. Taki po...
Cukinia jest jednym z tych warzyw, które swobodnie można dołączyć do większości potraw – nie tylko wytrawnych. Wszystko dzięki bardzo delikatnemu s...
Warzywa nadziewane rozmaitymi dodatkami to idealny przysmak na każdą okazję. Faszerowane pieczarki, cukinia, papryka, a może bakłażan lub ziemniaki...
Z plastrów sera i szynki można skomponować niesamowite przekąski. Sprawdzą się jako finger food na imprezę w ogrodzie czy dodatek do potraw z grill...
Sezon na kurku trwa zaledwie chwilę, dlatego koniecznie sięgnij po ten przepis. Naleśniki gryczane z kurkami i mozzarellą to pyszny i zdrowy przepi...
W ćwierćfinałowym odcinku "Bake Off - Ale Ciacho!" Gosia Molska nie będzie ułatwiać zadania uczestnikom. Jej tarta z chutneyem z pieczonych warzyw...
Szybka przekąska na imprezę? Wypróbuj przepis na przepyszne, grillowane pieczarki z mozzarellą i pomidorkami cherry. Dorzuć świeże listki bazylii o...
Hiszpańscy naukowcy w ciągu pięciu lat wyhodowali nowe warzywo. Już wkrótce ma szansę pojawić się również w polskich sklepach. Dowiedz się, co to j...
Na naszych wielkanocnych stołach niepodzielnie rządzą jaja. Użytkownicy Smakera mają wiele pomysłów na to, jak w bardzo kreatywny sposób zaserwować...
Na naszych wielkanocnych stołach niepodzielnie rządzą jaja. Użytkownicy Smakera mają wiele pomysłów na to, jak w bardzo kreatywny sposób zaserwować...
Nadchodzące święta to znakomita okazja do wypróbowania nowych, fantastycznych przepisów na faszerowane jajka. To także powrót do tych klasycznych r...
Jajka można zjeść na wiele sposobów. Na polskich stołach o poranku królują jajka na miękko, jajka na twardo i pasty jajeczne. W Wielkanoc możesz pr...
Przygotuj śniadanie mistrzów, czyli faszerowane awokado zapiekane z jajkiem. Takie danie to prawdziwy zastrzyk energii na początek dnia. W jajku zn...
Cukinia to jedno z najpopularniejszych w Polsce warzyw. Najczęściej przygotowujemy z niej leczo, nie każdy jednak wie, że może posłużyć jako składn...
W poprzednim odcinku Ewa Wachowicz pokazała widzom, jak przygotować domową kiszoną kapustę. Tym razem postanowiła wykorzystać ten składnik do główn...
Kto nie lubi faszerowanych warzyw? Wypełnione po brzegi pysznym nadzieniem są po prostu obłędne. Pewnie próbowałeś już wersji z cukinią czy papryką...
Zrzeszenie Producentów Papryki RP kolejny raz promuje w Polsce warzywa z południa Mazowsza. W tym roku, obok papryki, pojawiły się również cukinia...
Trwa właśnie sezon na cukinię i możemy ją jeść do woli. Placki, cukinia faszerowana, z curry, w słoikach na zimę - wszystko to znamy. Ale czy można...
Można zrobić z niej placki, przygotować ją na grillu lub nafaszerować. Cukinia to warzywo, które daje ogromne pole do kulinarnych popisów. Nie wszy...