Warszawski przepis na sukces w "Ugotowanych"

Czterech uczestników z Warszawy. Cztery kolacje, z których każda jest szansą na wygraną. Już w niedzielę, 30 września o godzinie 18.00, czwarty odcinek "Ugotowanych"!

Tym razem rywalizować za sobą będą: Beata Rupiewicz - sympatyczna pani z dziekanatu Wojskowej Akademii Technicznej, ciesząca się ostatnimi momentami urlopu wychowawczego, Sylwia Gromadzka - pani archeolog i lektorka języka angielskiego, Wojciech Kosiński - właściciel sklepu z płytami i gramofonami, DJ, nauczyciel gry na gitarze oraz Jarosław Majchrzak, który wraz z rodzicami prowadzi podwarszawskie gospodarstwo rolne.

Co wydarzy się podczas czterech kolacji w domach warszawskich uczestników? Kto sprosta kulinarnym wymaganiom "Ugotowanych"? Komu uda się zgarnąć główną nagrodę? Ostra rywalizacja, niezwykłe smaki i jak zawsze tylko jeden zwycięzca!

Widzowie będą mieli również okazję poznać przepisy na bardzo nietypowe dania. "Kwiaty cukinii", Zawijaniec w asyście wiśni" oraz "Słodkie trio w czekoladowej niespodziance". Brzmi intrygująco, a to tylko przedsmak! Która potrawa okaże się być tą idealną? Przekonamy się już w niedzielę! Zapraszamy do oglądania "Ugotowanych".

 



Źródło: Informacja Prasowa

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

15 min
26
15 min
6

Polecane artykuły

Informacje Jeśli chcesz schudnąć z brzucha, wyrzuć te produkty z kuchni. Znany dietetyk radzi czego unikać na diecie

Wszystkie osoby, które interesują się tematyką zdrowego odżywiania, czy diet odchudzających, z pewnością spotkały się z pojęciem deficytu kaloryczn...

3
Informacje Najlepsza owsianka dla osób po 40-stce. Solidna dawka kwasów omega-3 i pomoc w zrzuceniu oponki

Wiele osób zauważa, że po 40-stym roku życia metabolizm zwalnia. Jeżeli chcesz zadbać o zdrowie, a jednocześnie czujesz, że twoja forma z wiekiem s...

5
Informacje Chili na odchudzanie. Przepisy na dania, które pozwolą zrzucić zbędne kilogramy

Gotowanie zdrowych posiłków jest kluczowe w procesie utraty wagi. Nie oznacza to jednak, że twoje dania mają być mdłe i nijakie. W poniższym artyku...

0
Ewa gotuje Ewa gotuje: Barszcz biały na otrębach, kurczak maślany, babka drożdżowa z bakaliami

W przedświątecznym odcinku programu "Ewa gotuje", prowadząca podzieli się z widzami fantastycznymi przepisami na potrawy, które warto zaserwować na...

1