Gotowanie w kombiwarze
Tadeusz Barowicz, autor wielu kulinarnych bestsellerów, zaprasza do wspólnego nowoczesnego gotowania. W kombiwarze można przygotować pełny obiad w zaledwie 30 minut, jednocześnie przygotować mięso, warzywa i ryby, a do tego ograniczyć tłuszcz i zachować smak produktów.
REKLAMA
Warto wykorzystać wszystkie możliwości urządzenia i przyrządzić w nim szybkie przekąski, takie jak pieczarki nadziewane wędliną, a nawet pasztet z jarzyn. A może wolisz doskonałe zapiekanki - ze szpinakiem, pomidorami, cukinią lub boczkiem - lub coś słodkiego, np. eleganckie ciastka z dziurką lub biszkopt tortowy? Jedno jest pewne - sprawdzone triki i techniki autora zaprowadzą Cię na kulinarne wyżyny! Każdy przepis zawiera precyzyjne informacje na temat temperatury kombiwaru i czasu przygotowania potrawy.
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Napoje
Koktajl truskawkowo - pomarańczowy
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
- Wielkanoc
- Impreza
- Grill
- Halloween
- Polska
- Bez glutenu
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Owoce
- Truskawki
- Przyprawy
- Mięta
- Koktajle
- Dla zdrowia
Odsłon: 48
5
Dania główne
Schab duszony z sosem z cebuli
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Halloween
- Do pracy
- Polska
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Warzywa
- Mięso
- Przyprawy
- Bazylia
- Czosnek
- Kotlety
Odsłon: 77
6
Przekąski
Szaszłyki z boczniaków
Idealne danie na majówkę!
- Impreza
- Grill
- Polska
- Grecka
- Bałkańska
- Śródziemnomorska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Mięso
- Kurczak
- Grzyby
- Boczniaki
- Dla zdrowia
Odsłon: 37
3
Śniadania
Twarożek na śniadanie
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 103
7
REKLAMA