Rozpoczynamy Wielki Konkurs Urodzinowy!

Z okazji 10 urodzin Smakera, przygotowaliśmy dla Was wyjątkowy konkurs, który potrwa aż do sierpnia. Co miesiąc do wygrania 1000 zł oraz zestawy nagród od Ambition.

10 urodziny Smakera to mnóstwo powodów do radości. Z tej okazji rozpoczynamy Wielki Konkurs Urodzinowy, w którym co miesiąc macie szansę na wygranie fantastycznych nagród.

Aby wziąć udział w konkursie, musisz posiadać konto w naszym serwisie. Jego założenie jest bardzo proste i zajmuje dosłownie minutę (o tym, jak to zrobić przeczytasz tutaj). Dzięki posiadaniu konta w Smakerze możesz bez problemu kontaktować się z innymi miłośnikami gotowania, komentować ich przepisy oraz kolekcjonować je w książkach kucharskich. Dodając przepisy staniesz się członkiem wielomilionowej społeczności, a Twoje dzieła będa mogli podziwiać nie tylko użytkownicy Smakera, ale również czytelnicy strony głównej Interia.pl. Będziesz mógł także zarabiać na swoich przepisach za pomocą naszego programu (więcej o zarabianiu w Smakerze przeczytasz tutaj).

Jak wziąć udział w konkursie urodzinowym Smakera?

Konkurs trwa od 30 października 2017 do 31 sierpnia 2018. Jest on podzielony na 10 miesięcznych edycji. Nasze jury, co miesiąc będzie nagradzać najciekawsze i najbardziej interesujące przepisy. Aby wziąć udział w konkursie, wystarczy dodać przepis do Smakera oraz zaznaczyć w formularzu odpowiednie okienko, zgłaszające wpis do zabawy.

Co miesiąc nagradzamy 10 osób. Laureat pierwszego miejsca otrzyma 1000zł. Kolejni zwycięzcy zostaną nagrodzeni zestawami nagród od marki Ambition. Każdy miesiąc to nowa szansa na nagrody!

Nagrody w I edycji Konkursu Urodzinowego

Pierwsza edycja Wielkiego Konkursu Urodzinowego trwa od 30 października 2017 do 30 listopada 2017r. Nagrodami w tej edycji są:

1 miejsce: 1000zł

 

Miejsca 2 - 4: zestaw garnków Magnat

Miejsca 5 - 7: zestaw obiadowy Dotty oraz patelnia Nature WOK

Miejsca 8 - 10: zestaw noży Titanium oraz patelnia grillowa Nature

Szczegółowy regulamin konkursu znajdziecie tutaj.

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dodatki Smalec domowy z boczkiem wędzonym

Mój domowy smalec to prosty przepis na pyszne smarowanie, jest to słonina pok...

Odsłon: 668

60 min
8
30 min
5

Polecane artykuły

Informacje Szkolenia kulinarne – na jaki kurs warto się zapisać?

Ostatnimi czasy preferencje żywieniowe Polaków bardzo się zmieniły. Coraz rzadziej przygotowujemy ciężkostrawne dania i często rezygnujemy z gęstyc...

0
Informacje Biały makijaż oczu z kolorową kreską krok po kroku

Pamiętam, jak pierwszy raz zdecydowałam się na eksperyment z białym makijażem oczu, dodając do niego kolorową kreskę - efekt był oszałamiający i od...

0
Informacje Koktajl z kiszonej kapusty na odchudzanie. Pije regularnie, będziesz mieć talię osy

Szczupła sylwetka to marzenie wielu osób, najprostszym sposobem, aby ją osiągnąć, jest oczywiście odpowiednio zbilansowana dieta, deficyt kaloryczn...

1
Informacje Wiosenna dieta owsiankowa. Oczyszcza, wzmacnia i dodaje energii

Na czym polega dieta owsiankowa? Choć przyjmuje różne postacie, zawsze koncentruje się na jednym produkcie, czyli owsiance. Odkryj, dlaczego warto...

2