Na rozgrzewkę - prezentacja sprawdzonych technik formowania pączków, faworków i racuchów. Na kolejnym etapie wtajemniczenia - sposoby na stworzenie pączków z białą obwódką i oryginalne sposoby podania gotowych przysmaków. Zachwyć się smakiem róży karnawałowych, odkryj słodycze z rozmaitych zakamarków świata - nawet z Egiptu! Jeśli preferujesz dania pikantne, zajrzyj do przepisów na racuchy piwne i pączki ziemniaczane.
Książkę możesz kupić w www.kdc.pl
Pączki, faworki i inne
75 przepyszności!Od klasycznych racuszków z serem po pączki z... kiełbasą!
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Desery
Babka panna cotta
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 115
1
Dania główne
Kanapka BSP
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 197
2
Dania główne
Pieczony udziec z indyka
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Do pracy
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Warzywa
- Mięso
- Indyk
- Przyprawy
- Czosnek
- Tymianek
- Dla zdrowia
Odsłon: 494
6
Przetwory
Seler sałatkowy
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Warzywa
- Dla zdrowia
Odsłon: 271
13
REKLAMA