Jedz i bądź piękna

Odkryj urodę na nowo. Nowa filozofia piękna. Odżywianie dla urody - kurs podstawowy.

Wyobraź sobie, że jesteś redaktorką działu urody w popularnym czasopiśmie. Masz dostęp do wszystkich kosmetyków - produktów do stylizacji, lakierów do paznokci, najnowszych preparatów pielęgnacyjnych i perfum - jakich zdołasz użyć. Dostajesz je, zanim trafią do twoich przyjaciół i rodziny. Wspomniałam już, że nic cię nie kosztują, bo ich testowanie to twoja praca? Możesz zadzwonić do dowolnej firmy kosmetycznej, a jej pracownicy z radością wyślą ci produkt, którego pragniesz, oraz sześć innych. Poza tym regularnie chodzisz na zabiegi na twarz, układanie włosów, strzyżenie, masaże, manicure ( w razie potrzeby wykonywany przy twoim biurku), pedicure i tym podobne - i to w godzinach pracy . Niektórzy powiedzieliby, że masz wszystko . Wszystko z wyjątkiem jednej rzeczy, której pragniesz najbardziej j - czystej cery.

 

Jolene Hart wiele lat spędziła na poszukiwaniu produktów i zabiegów, które rozwiążą jej własne problemy z urodą. To doprowadziło ją do opracowania taktyki działania od wewnątrz, którą opisała w Eat Pretty. Jedz i bądź piekna.
Tak powstała NOWA FILOZOFIA PIĘKNA, dzięki której na zawsze zapomnisz o wahaniach wagi, przesuszonej skórze i niedoskonałościach.
Prawdziwe piękno drzemie w każdej z nas. Potrzebuje tylko zdrowego, naturalnego pożywienia, by rozbłysnąć pełnym blaskiem.
Bo piękno to styl życia!

 

Wydawnictwo Znak.

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

wszystkie
9
Desery Kokosowa biała chmurka bez pieczenia

Delikatne ciasto kokosowe z wiśniami. Szybciutkie i proste w wykonaniu. Ideal...

Odsłon: 718

15 min
15
Dania główne Kluski ruskie

No i zaczął się okres, w którym "nie chce mi się stać przy garach" nabiera re...

Odsłon: 43743

30 min
71

Polecane artykuły

Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Podpłomyk z bobem i szparagami, sałatka z czosnkiem niedźwiedzim, muffinki pomarańczowe

Już w tę sobotę Ewa Wachowicz będzie gościć w swojej kuchni zananą i lubianą aktorkę, Małgorzatę Sochę. Wspólnie przygotują pyszny podpłomyk z sezo...

0
Informacje Od tygodni króluje w naszym domu. Najlepsze smarowidło do kanapek, dzieci je uwielbiają

Coraz więcej osób decyduje się na rezygnację z masła na rzecz zdrowszych smarowideł do chleba. Na kanapkach królują warzywne pasty z ciecierzycy, c...

3
Informacje Gulasz z fasolą, befsztyk z warzywami. 5 propozycji na obiady wysokobiałkowe

Szukając zdrowych i zbilansowanych opcji obiadowych, warto rozważyć dania bogate w białko, które nie tylko zaspokoją głód, ale także wspomogą rozwó...

3