Jak schudnąć po 40?

Jak schudnąć po 40?” to odpowiedź na światową rewolucję w podejściu do trybu życia, w którym dobrze budowana motywacja prowadzi do stabilnego gubienia wagi i zachowania młodego, pięknego wyglądu

Autorka wierzy, że czytelniczki pokochają jej metodę trzydziestu dni, bo została ona stworzona z miłości do wszystkich kobiet - tych, które zna i tych, które poznają ją dzięki tej lekturze.

- Słowo „dieta" znaczy dla nas zazwyczaj „wyrzeczenie". Tymczasem książka Agnieszki Mielczarek pokazuje, że wystarczy wyeliminować mleko, jajka i gluten, żeby waga sama spadła. Takie menu to ratunek przy nadwrażliwości na te produkty. Pacjenci często nie zdają sobie z niej sprawy. Tymczasem dania wegańskie są pyszne, łatwe do przyrządzenia i można jeść je bez potrzeby głodzenia się, a efekt oczyszczenia organizmu widać bardzo szybko. Jestem przekonana, że każdy po zastosowaniu tego programu dostrzeże ogromną zmianę w wyglądzie i samopoczuciu. Polecam tę książkę nie tylko paniom po czterdziestce, ale każdemu, niezależnie od wieku, płci i wagi. Mała zmiana na talerzu - wielki powrót do równowagi. -Mira Gałęcka, doktor nauk medycznych, Instytut Mikroekologii w Poznaniu.

Agnieszka Mielczarek, dyplomowany coach zdrowia, czterdziestolatka. Żona znanego kucharza Pascala Brodnickiego, ale w domu częściej gotuje ona. Autorka udowadnia, że dobrze zaplanowane posiłki, wolne od uczulających składników, to klucz do promiennej cery, zdrowych włosów i młodzieńczej sylwetki. Agnieszka jest najlepszą reklamą swojego programu 30 dni, który najpierw wypróbowała na sobie.

Książkę "jak schudnąć po 40?" będziecie mogli wkrótce wygrać w naszym konkursie.

 

Książka wydana nakładem Wydawnictwo Świat Książki.

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

15 min
7

Polecane artykuły

Informacje Co na obiad w piątek bez mięsa? Proste i szybkie w przygotowaniu przepisy

Piątek to dzień, w którym wiele osób rezygnuje ze spożywania mięsa. Jedni robią to z pobudek religijnych, inni natomiast z przyzwyczajenia i nawyku...

4
Informacje Krówki tailor-made od Cukrówek – nadaj swojej imprezie wyjątkowy charakter

Jak dotrzeć do serc uczestników Twojej imprezy? Przez żołądek! W dobie wszechobecnego nurtu tailor-made – także w branży eventowej – coraz większą...

0
Ewa gotuje Ewa gotuje: Szparagi zapiekane z jajkiem, burgery z pstrąga i sernik na zimno

Kiedy na dworze robi się coraz cieplej, w kuchni Ewy Wachowicz pojawiają się pyszne wiosenne przepisy. Nie zabraknie zielonych szparagów w wersji z...

2
Informacje Wybrano najlepsze pizzerie w Europie. W rankingu mamy dwie polskie

Popularny włoski przewodnik „50 Top Pizza” na liście najlepszych pizzerii w Europie umieścił dwie polskie restauracje. Dowiedz się, gdzie w naszym...

7