Twoje przepisy w „Na żywo”

Jeśli chcesz, aby Twoje przepisy na ciasta pojawiły się w jednym z najbardziej popularnych tygodników w Polsce, zgłoś je do nas!

Od stycznia mamy przyjemność współpracować z tygodnikiem „Na żywo", gdzie w rubryce „Kuchnia: ciasta i desery" publikowane są Wasze przepisy. Na łamach gazety pojawiły się już przepisy: goramarcina1, Ewaa , rosse, ilovebake czy izaa_a.


Dlaczego warto opublikować przepis w „Na żywo"?


Tylko w listopadzie 2013 ogółem sprzedano aż 170 905 egzemplarzy gazety! Zatem jeśli posiadasz własnego bloga i publikujesz w naszym serwisie przepisy lub po prostu masz u nas konto, dajemy Ci szansę na ogromną promocję Twoich kulinarnych umiejętności. A może dzięki nam i gazecie „Na żywo" zostanie odkryty Twój talent do wypieków?

 

Jak mam zgłosić swój przepis?


Aby zgłosić do nas swój przepis na ciasto, wypełnij krok po kroku poniższy formularz. Zaznacz w nim, czy przepis ma być opublikowany pod Twoim imieniem i nazwiskiem czy nickiem, którym posługujesz się w serwisie.

 


Skąd mam wiedzieć czy zgłoszony przeze mnie przepis zostanie opublikowany?


Każdy ze zgłoszonych przepisów skonsultujemy z redakcją „Na żywo". To oni podejmą ostateczną decyzję o publikacji. Jeśli decyzja będzie pozytywna, napiszemy do Ciebie maila z prośbą o przesłanie zdjęć do wybranych przepisów w dużej rozdzielczości. Podamy także datę publikacji.


Jeśli chcesz, aby i Twoje przepisy na ciasta znalazły się w „Na żywo" - zgłoś je do nas już teraz!

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

30 min
10
Sałatki Sałata lodowa w śmietanie

Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...

Odsłon: 227

15 min
4

Polecane artykuły

Informacje Co na obiad w piątek bez mięsa? Proste i szybkie w przygotowaniu przepisy

Piątek to dzień, w którym wiele osób rezygnuje ze spożywania mięsa. Jedni robią to z pobudek religijnych, inni natomiast z przyzwyczajenia i nawyku...

4
Informacje Krówki tailor-made od Cukrówek – nadaj swojej imprezie wyjątkowy charakter

Jak dotrzeć do serc uczestników Twojej imprezy? Przez żołądek! W dobie wszechobecnego nurtu tailor-made – także w branży eventowej – coraz większą...

0
Ewa gotuje Ewa gotuje: Szparagi zapiekane z jajkiem, burgery z pstrąga i sernik na zimno

Kiedy na dworze robi się coraz cieplej, w kuchni Ewy Wachowicz pojawiają się pyszne wiosenne przepisy. Nie zabraknie zielonych szparagów w wersji z...

2
Informacje Wybrano najlepsze pizzerie w Europie. W rankingu mamy dwie polskie

Popularny włoski przewodnik „50 Top Pizza” na liście najlepszych pizzerii w Europie umieścił dwie polskie restauracje. Dowiedz się, gdzie w naszym...

7