Restaurant Club świętuje milion festiwalowych Gości!

Czerwiec jest wyjątkowym miesiącem dla Restaurant Club! Organizator takich Festiwali jak m.in. Restaurant Week, World Class Cocktail Festiwal, Fine Dining Week świętuje swój frekwencyjny sukces. Licznik właśnie wybił i pokazał magiczną liczbę miliona wszystkich festiwalowych rezerwacji!

Fot. materiały prasowe
Milionowym Gościem wszystkich Festiwali Restaurant Club została mieszkanka Warszawy, na którą czekają wspaniałe nagrody. Wśród nich m.in. kolacja z założycielami Restaurant Week, paczka prezentów od Restaurant Week, a także dwuosobowa rezerwacja na Festiwale organizowane przez Restaurant Club w 2021 r.

- Serdecznie gratulujemy pierwszemu milionowemu Gościowi! Z wielką radością obserwujemy zainteresowanie Festiwalami organizowanymi przez Restaurant Club. Cieszymy się, że Goście otwierają się na nowe doświadczenia restauracyjne. Po kilku latach naszej działalności, Festiwale takie jak Restaurant Week, World Class Cocktail Festiwal czy Fine Dining Week stały się najpopularniejszymi wydarzeniami sceny kulinarnej w Polsce i z każdą edycją rosną w siłę. W imieniu wszystkich restauracji dziękujemy za wsparcie polskiej sceny gastronomicznej. - mówi organizator festiwalu, Paweł Światczyński.

Festiwale organizowane przez Restaurant Club na stałe wpisały się w imprezowy kalendarz Polski. Właśnie trwa wiosenna edycja Restaurant Week, która potrwa do 27 czerwca. Rezerwacji można dokonywać na www.RestaurantWeek.pl. Festiwal odbywa się pod hasłem: "IDŹ! na bestsellery najlepszych restauracji". Jest on wielkim świętem powrotu sceny restauracyjnej, w którym bohaterami są najlepsze flagowe dania topowych Chefów. Goście mogą spróbować zarówno dań kuchni polskiej, jak i wielu kuchni świata. W ofercie festiwalowej dostępne będą dania jarskie, rybne oraz mięsne w specjalnej cenie 59 zł, która wspomoże odbudowanie się branży gastronomicznej. Festiwal organizowany jest równocześnie w kilku miastach - bierze w nim udział blisko 350 restauracji między innymi z Warszawy, Trójmiasta, Krakowa, Poznania czy Wrocławia.

Rezerwacji można dokonać na www.RestaurantWeek.pl. Festiwal odbywa się w oparciu o Kartę Higieny, czyli bieżące wytyczne sanitarno-epidemiologiczne.

Źródło: materiały prasowe

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Kokosowa biała chmurka bez pieczenia

Delikatne ciasto kokosowe z wiśniami. Szybciutkie i proste w wykonaniu. Ideal...

Odsłon: 1232

15 min
20
Zupy Pomidorowa dla maturzysty

...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...

Odsłon: 241

15 min
12
Sałatki Sałatka z Jarmużem

CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...

Odsłon: 129

15 min
2

Polecane artykuły

Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

0
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

1
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Podpłomyk z bobem i szparagami, sałatka z czosnkiem niedźwiedzim, muffinki pomarańczowe

Już w tę sobotę Ewa Wachowicz będzie gościć w swojej kuchni zananą i lubianą aktorkę, Małgorzatę Sochę. Wspólnie przygotują pyszny podpłomyk z sezo...

1