Ewa_Gotuje

Półfinał "Hell's Kitchen"

Przed nami półfinał najgorętszego, kulinarnego show. Kto sprosta wyzwaniom Mateusza Gesslera i dostanie się do finału "Hell's Kitchen"?

Fot. materiały prasowe/ Krystian Szczęsny

Tydzień temu decyzją szefa kuchni Mateusz Gesslera pożegnał się Arek. A już dziś 6 osób będzie walczyć o finał 8 edycji  Hell's Kitchen!
Uczestnicy w trzech dwuosobowych drużynach przygotowują trzydaniowe menu lunchowe, którego cena nie może przekroczyć 40 zł. Klienci ocenią jedzenie w ankietach. Na sam koniec Mateusz będzie degustował menu lunchowe każdej z drużyn i wybierze najlepszy duet. Wygrana drużyna trafi do w finału. Na pozostałą czwórkę będzie czekał  jeszcze jeden challenge.  

Kto poradzi sobie ze wszystkimi zadaniami i zagwarantuje sobie miejsce w finale, a kto już na ostatniej prostej będzie musiał pożegnać się z programem?

Przekonaj się już dziś, oglądając Polsat od 21:10!

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

wszystkie
4
Sałatki Szybka sałatka z trzech składników

Prosta i błyskawiczna sałatka z trzech składników połączonych majonezem. Najl...

Odsłon: 53

15 min
2

Polecane artykuły

Ewa gotuje Szybka i smaczna kuchnia Ewy Wachowicz

W kolejnym odcinku kultowego już programu „Ewa Gotuje”, aktorka Małgosia Socha, pod okiem prowadzącej, przygotowała szybkie i niezwykle smaczne pot...

2
Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

0
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

1
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0