Ewa_Gotuje

Już wkrótce nowości na Smakerze!

To niezwykle ekscytujący moment dla serwisu Smaker.pl. Przygotowujemy dla was kilka naprawdę wyjątkowych niespodzianek. Śledźcie nasze profile społecznościowe i stronę www, by być na bieżąco!

Wkrótce serwis kulinarny Smaker.pl zmieni się, by w większym stopniu odpowiadać potrzebom użytkowników. Szykujemy nowości, które pojawią się... już w przyszłym tygodniu!

Czego możecie się spodziewać? Zdecydowanie odświeżonego serwisu, który zaoferuje uproszczone funkcjonalności i wiele nowych możliwości. Szczegółami podzielimy się z wami za kilka dni, więc zachęcamy do śledzenia naszej strony www oraz profilów na mediach społecznościowych.

Od pewnego czasu staramy się uchylać wam nieco rąbka tajemnicy - spostrzegawczy użytkownicy na pewno zauważyli drobną zmianę logo Smakera. W ten sposób zapowiadamy nową odsłonę strony.

Choć planujemy duże zmiany, to ogromnie liczymy, że się wam spodobają. Opracowaliśmy je również na podstawie waszych uwag, więc dziękujemy za wszelkie sugestie! Nie przegapcie nowości, które pojawią się już w kolejnym tygodniu.

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Kurczak w marynacie keczupowej

Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...

Odsłon: 68

30 min
4
Śniadania Naleśniki z serem.

Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...

Odsłon: 206

30 min
3
60 min
7

Polecane artykuły

12
Ewa gotuje Lekkie przepisy na wiosenne dania w kuchni Ewy Wachowicz

Jeżeli brakuje ci pomysłu na wiosenne dania, koniecznie zerknij do przepisów, które pojawiły się w 513. odcinku programu "Ewa gotuje". Nie mogło za...

4
Informacje 15 najlepszych ciast z rabarbarem. Tylko proste przepisy

Najlepsze desery to takie, które szybko i łatwo się przygotowuje. Oczywiście muszą świetnie smakować i zawierać składniki dobrej jakości. Takie są...

68
Informacje Kuchnia gruzińska bez niej jest niekompletna. Chroni serce i wspiera pracę mózgu

Kolendra to cytrusowo-pikantna przyprawa, która regularnie gości w wielu polskich kuchniach. Nic w tym dziwnego - nie dość, że idealnie podkreśla s...

13