"Family Food Fight. Pojedynek na smaki”: Odcinek 3. Czas na prawdziwą rodzinną ucztę!

Przed nami 3. odcinek nowego kulinarnego show Telewizji Polsat. W najbliższą środę o 20:05 uczestnicy „Family Food Fight. Pojedynek na smaki” zmierzą się z przygotowaniem prawdziwej rodzinnej uczty! Jak im pójdzie? Kto tym razem najlepiej poradzi sobie z zadaniem, a kto odpadnie z rywalizacji?

Fot. materiały prasowe/Polsat

Walka o 100 tysięcy złotych i tytuł najlepiej gotującej rodziny w Polsce nabiera rumieńców.

W 3. odcinku kulinarnego show uczestnicy będą musieli wykazać się kreatywnością i przede wszystkim smakiem, przygotowując ucztę z czterech dań, którymi zachwycą jurorów. Jak im pójdzie?

Niektóre popisowe dania okażą się koncertowymi niewypałami... Nie dość, że glut, to jeszcze bez smaku - podsumuje jedną z potraw jurorka Ewa Wachowicz.

To będzie prawdziwa walka z czasem, własnymi emocjami i błędami, które mogą mieć tragiczne skutki... Dwie rodziny, które nie poradzą sobie z zadaniem, staną do dogrywki.

Zmierzą się w niej z przepisem Ewy Wachowicz na kremowy sernik z białą czekoladą i karmelizowanymi morelami. Flambirowanie owoców okaże się dla rodzin dużym wyzwaniem. Czy jurorzy podczas degustacji zjedzą najlepszy sernik w ich życiu, czy raczej będą chcieli o nim jak najszybciej zapomnieć? Tego dowiemy się już w środę!

„Family Food Fight. Pojedynek na smaki"
już w środę o godz. 20:05 na antenie Telewizji Polsat!

 

Przegapiłeś ostatni odcinek „Family Food Fight. Pojedynek na smaki"? Obejrzyj go już teraz na PolsatGo »

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

15 min
2
Sałatki Surówka do obiadu z młodej kapusty

Prosta i szybka surówka z młodej kapusty, którą przygotujesz zaledwie w kilka...

Odsłon: 1234

15 min
25
Dania główne Pieróg tatarski

Będąc na Podlasiu jedliśmy tatarskie pierogi jeczpomaki. Spróbowałam odtworzy...

Odsłon: 9171

30 min
15

Polecane artykuły

Informacje 15 najlepszych ciast z rabarbarem. Tylko proste przepisy

Najlepsze desery to takie, które szybko i łatwo się przygotowuje. Oczywiście muszą świetnie smakować i zawierać składniki dobrej jakości. Takie są...

65
Informacje Kuchnia gruzińska bez niej jest niekompletna. Chroni serce i wspiera pracę mózgu

Kolendra to cytrusowo-pikantna przyprawa, która regularnie gości w wielu polskich kuchniach. Nic w tym dziwnego - nie dość, że idealnie podkreśla s...

2
Informacje Co na obiad w piątek bez mięsa? Proste i szybkie w przygotowaniu przepisy

Piątek to dzień, w którym wiele osób rezygnuje ze spożywania mięsa. Jedni robią to z pobudek religijnych, inni natomiast z przyzwyczajenia i nawyku...

9
Informacje Krówki tailor-made od Cukrówek – nadaj swojej imprezie wyjątkowy charakter

Jak dotrzeć do serc uczestników Twojej imprezy? Przez żołądek! W dobie wszechobecnego nurtu tailor-made – także w branży eventowej – coraz większą...

0